Illa defensa formar “un govern per sobre de partits i d’ideologies”

El cap de llista del PSC demana "un vot valent per avançar però prudent per fer-ho amb seguretat": "La millor Catalunya està per venir"

El cap de llista del PSC, Salvador Illa, en un acte al Parc del Fòrum (Mariona Puig, ACN)
El cap de llista del PSC, Salvador Illa, en un acte al Parc del Fòrum (Mariona Puig, ACN).

El cap de llista del PSC a les eleccions catalanes, Salvador Illa, ha demanat “el suport i confiança” dels catalans el 12 de maig i ha fet una crida a fer “un vot valent per avançar però prudent per fer-ho amb seguretat”. “La millor Catalunya està per venir”, ha augurat durant un acte al Parc del Fòrum, en què s’han congregat tots els candidat socialistes als comicis per fer-se les tradicionals fotografies conjuntes. El líder del PSC s’ha conjurat per aconseguir “la tercera transformació” de Catalunya i per assolir la fita ha defensat formar “un govern per sobre de partits i d’ideologies”.

Durant la intervenció Illa ha celebrat comptar amb un equip “sòlid” i ha demanat als seus candidats que tinguin “un sentit de la responsabilitat molt afinat”. El socialista ha apel·lat a la “confiança” dels ciutadans i els ha garantit que no serà “un dipòsit a fons perdut”. En aquesta línia, s’ha compromès a renovar-lo “dia a dia, mes a mes, any a any”.

El cap de llista del PSC ha demanat el suport dels catalans “visquin on visquin, vinguin d’on vinguin, pensin el que pensin i sentin el que sentin”.

(Visited 51 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari