Puntada de peu de Laporta a Xavi

El tècnic de Terrassa dirigirà l'equip per últim cop aquest diumenge contra el Sevilla, mentre l'acord amb Hansi Flick és total

Joan Laporta i Xavi Hernández
Joan Laporta i Xavi Hernández

L’etapa de Xavi Hernández al capdavant del Barça s’ha acabat. El president Joan Laporta, acompanyat de la resta de la comissió esportiva, ha anat aquest divendres a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per comunicar al tècnic terrassenc que prescindeixen dels seus serveis. Xavi dirigirà l’equip en l’últim partit de Lliga, aquest diumenge contra el Sevilla.

Es tracta de l’últim canvi d’opinió de Laporta. El president havia decidit prescindir del tècnic (que després de la derrota contra el Vila-real a Montjuïc havia dit que plegaria) però la famosa ‘nit del sushi’ va canviar d’opinió, ratificant-lo com a entrenador.

Fa poc Laporta tornava a canviar d’opinió pels arguments de Xavi en què el tècnic admetia que la situació econòmica del club dificultava la capacitat de competir contra el Madrid i els altres grans equips d’Europa.

Les paraules de Xavi, que no deixen de reflectir la realitat, no van agradar al president i l’han portat a donar una puntada de peu a una altra de les icones del barcelonisme, després de Messi i Koeman.

(Visited 82 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari