Quin llibre hauria de llegir el dibuixant de l’’Ara’ Manel Fontdevila per Sant Jordi?

Federalisme fàcil. Li hem fet arribar des d’EL TRIANGLE perquè millori el seu coneixement de què és el federalisme, quina presència té actualment al món i quanta gent n’és partidària a Catalunya i Espanya. El diari Ara va publicar el 31 de març una vinyeta de Manel Fontdevila amb la tradicional propaganda independentista pretenent que el federalisme és un invent sense cap mena de suport que només treuen a passejar els socialistes en campanya electoral.

EL TRIANGLE i el Club Còrtum van editar el llibre “Federalisme fàcil”, amb 19 col·laboracions on s’explica què és el federalisme i com s’interpreta i aplica en els diferents àmbits de comportament humà. Hem portat un exemplar del llibre a la redacció de l’Ara perquè Fontdevila pugui llegir que la major part dels ciutadans del món viuen en països federals i que federar-se amb Espanya és l’opció preferida per un de cada quatre catalans i catalanes.

Qui només parla de federalisme quan hi ha eleccions són diaris com l’Ara i la resta de mitjans independentistes, inclosos TV3 i Catalunya Ràdio. I ho fan perquè no els queda cap altre remei quan han d’explicar les propostes de cada partit polític.

“Federalisme fàcil” s’ha presentat a moltes ciutats de Catalunya els darrers mesos. Hi ha hagut presentacions a Barcelona, Badalona, Cornellà, Tiana, Vic, Girona o Banyoles. Cap d’aquestes presentacions ha merescut l’interès de l’Ara o de TV3.

Si Fontdevila vol ampliar el seu  coneixement sobre el federalisme a Catalunya, Espanya i el món té un bon grapat de llibres per comprar per Sant Jordi. Aquí en té uns quants: “Què és el federalisme?”, de Victoria Camps, Joan Botella i Francesc Trillas. “Missió federal. Cap a una solució compartida a Catalunya”, de Francesc Trillas. “El futur és federal”, de la Fundació Campalans. “Economia d’una Espanya federal. Raons per una Europa sense fronteres”, de Josep Maria Vegara, Maria Antònia Monés, Montserrat Colldeforns, Antoni Zabalza i Francesc Trillas.

Tots aquests llibres estaran a disposició de qui vulgui comprar-los per Sant Jordi a la parada de Federalistes d’Esquerres. I si l’Ara posa parada aquell dia en podem portar uns quants exemplars.

(Visited 422 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari