Rubiales, en llibertat després que la Guàrdia Civil se l’emportés en aterrar a Barajas

Un jutjat de Majadahonda investiga l'expresident de la RFEF per presumptes irregularitats en contractes de la institució

Luis Rubiales, a Barajas entrant a un vehicle de la Guàrdia Civil - Foto: LaSexta

L’expresident de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF), Luis Rubiales, ha aterrat aquest dimecres a l’aeroport de Madrid-Barajas procedent de la República Dominicana, i ha quedat en llibertat després d’haver marxat inicialment acompanyat per agents de la Guàrdia Civil en un vehicle no logotipat. Rubiales ha avançat el seu retorn, previst inicialment el 6 d’abril, manifestant la intenció de posar-se a disposició de la justícia com més aviat millor.

L’exdirigent de la RFEF està sent investigat pel Jutjat d’Instrucció número 4 de Majadahonda (Madrid) per la presumpta comissió dels delictes de blanqueig de capitals, corrupció en els negocis, administració deslleial i pertinença a organització criminal, relatius a un suposat desviament de fons i a suposades irregularitats en contractes de la mateixa institució entre els anys 2018 i 2023.

Fonts del cas citades per Europa Press havien indicat que els agents s’havien endut Rubiales en espera del que ordenés la jutgessa instructora de Majadahonda que investiga aquest cas. La Unitat Central Operativa de la Guàrdia Civil (UCO) havia escorcollat, per ordre de la jutgessa, l’allotjament de Rubiales a la Punta Cana (República Dominicana), i li va requisar un telèfon mòbil i una tauleta.

(Visited 74 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari