Els Mossos detenen el pare que hauria matat el fill i apunyalat la mare a Bellcaire d’Empordà

L'home els hauria atacat a ganivetades i l'han trobat amb l'arma i ensangonat

Els Mossos treballant a la zona on hi ha hagut el crim

Els Mossos d’Esquadra han detingut a Albons (Baix Empordà) el pare que hauria matat el fill i apunyalat la mare en un domicili de Bellcaire d’Empordà, segons han confirmat a l’ACN fonts coneixedores. Un menor de 4 o 5 ha aparegut mort i la seva mare ferida greu aquest dimecres al matí.

Des del principi, la principal hipòtesi ha estat que l’autor dels fets seria el pare, que els hauria atacat a ganivetades. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís passades les cinc del matí d’aquest dimecres. De fet, han trobat l’home amb l’arma i ensangonat. Els diferents cossos policials l’han buscat per la zona i també s’ha alertat el Centre de Cooperació Policial i Duanera (CCPD) del Pertús per si intentava passar la frontera.

La policia ha rebut l’avís cap a tres quarts de sis del matí. Segons fonts properes al cas, la mare, d’uns 30 anys, ha sortit del pis malferida i ha avisat un veí. En arribar-hi les patrulles, han localitzat un menor i la dona que presentaven ferides greus. Tots dos han estat atesos per tres unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Malauradament, el nen ha mort a conseqüència de les ferides i la dona ha estat traslladada a l’hospital Trueta de Girona. Segons fonts del centre, continua ingressada i es troba estable dins la gravetat.

La principal hipòtesi amb què treballen els Mossos és que l’autor dels fets és el pare del menor, d’uns 40 anys, que hauria atacat el nen, d’entre quatre i cinc anys, i la mare a ganivetades.

A la casa on s’han produït els fets hi ha la policia científica prenent mostres, agents de la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial de Girona i la comitiva judicial, a l’espera que arribi la funerària, per fer l’aixecament del cadàver.

Paral·lelament, s’ha activat el servei d’atenció psicològica a l’escola del municipi, que es troba a escassos 20 metres d’on s’han produït els fets. La família feia temps que vivia al municipi. El jutjat número 1 de la Bisbal d’Empordà s’ha fet càrrec del cas, que està sota secret de sumari.

El presumpte autor dels fets ha tornat aquesta tarda a l’escena del crim. Els Mossos d’Esquadra l’han traslladat fins al domicili, on ha arribat cap a un quart de cinc. Assistit per la seva advocada, el detingut ha accedit a participar en la reconstrucció dels fets davant els investigadors i la comitiva judicial. La diligència ha acabat cap a tres quarts de sis, quan un cotxe dels Mossos se l’ha tornat a endur. Al carrer, veïns l’han increpat cridant-li “assassí”. L’home està pendent de passar a disposició judicial. La mare, de 29 anys, continua ingressada a l’hospital Trueta en estat crític, estable i pronòstic reservat.

(Les dones que pateixen una situació de violència disposen del servei d’atenció permanent al número 900 900 120, gratuït i confidencial. També poden trucar al telèfon d’emergències 112)

(Visited 105 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari