Albiach diu que Aragonès “parla més del referèndum ara que és candidat que no pas com a president del Govern”

La candidata de Comuns Sumar diu que ERC ha d'escollir entre "obrir un nou cicle" o seguir "comprant l'agenda del PSC"

    La candidata de Comuns Sumar, Jéssica Albiach, a Lleida (ACN)

    La candidata de Comuns Sumar a les eleccions del 12-M, Jéssica Albiach, ha afirmat aquest dimecres que el president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, “està més actiu i el sentim parlar més del referèndum com a candidat que en els darrers tres anys com a president del Govern”. En declaracions des de Lleida, en la presentació de la candidatura de la formació d’Albiach per a la província, la dirigent dels comuns ha assenyalat que ERC ha de decidir si vol obrir un “nou cicle per avançar” o continuar amb el seu “rumb erràtic”.

    En aquest sentit, la candidata dels comuns ha precisat que els republicans han d’escollir entre “polítiques progressistes i més autogovern o continuar mirant endarrere i apostar per una fórmula que a l’única cosa que ha portat és a no avançar, a comprar l’agenda del PSC i a tenir un govern en una estricta minoria absoluta que ha estat incapaç de fer cap transformació al país”. La proposta dels comuns al respecte és “clara”, ha dit Albiach, que ha apostat per “reactivar” la taula de diàleg i ha mantingut que els catalans han de poder votar per “decidir el seu futur”.

    La candidata ha dit també que és necessari culminar amb la desjudicialització del conflicte i aplicar “ja” la llei d’amnistia un cop sigui aprovada. A més, ha tornat a reclamar la reforma del sistema de finançament i que es continuï blindant el català i es reforci la seva presència a “Europa”.

    (Visited 30 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari