Tomàs Molina diu que “aportarà el sentit comú d’un home del temps clàssic” a la política

El meteoròleg i candidat d'ERC a les eleccions europees continuarà treballant a TV3, però ja no sortirà en pantalla

Tomàs Molina

El meteoròleg Tomàs Molina, flamant candidat d’Ara Repúbliques, la coalició d’ERC a les europees, ha dit que “aportarà el sentit comú d’un home del temps clàssic” a la política. Molina serà el número quatre de la llista i ha justificat el seu fixatge en un context d’emergència climàtica. “Cal compromís. És imprescindible que ens adaptem al canvi climàtic”, ha insistit.

Tomàs Molina continuarà treballant a TV3, però ja no sortirà en pantalla. El president d’ERC, Oriol Junqueras, ha dit que Molina representa “el prestigi i el coneixement que volem posar al servei del país”. Junqueras no ha volgut pronunciar-se sobre si l’actual eurodiputat d’ERC, Jordi Solé, tindrà un lloc a la candidatura pel Parlament Europeu.

(Visited 48 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari