Sánchez exigeix a Israel que aclareixi el bombardeig on han mort set cooperants de World Central Kitchen

El president espanyol avisa des de Jordània que l'acció suposa un "brutal atac"

El president del Govern d'Espanya, Pedro Sánchez (Pool Moncloa / Borja Puig de la Bellacasa)

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha exigit aquest dimarts al govern d’Israel que aclareixi “com més aviat millor” les circumstàncies del “brutal atac” on han mort set cooperants de l’ONG World Central Kitchen. Segons ha dit en una compareixença des de Jordània, on està de viatge oficial, l’executiu sent un “profund dolor” per les morts dels activistes d’aquesta organització liderada pel xef espanyol José Andrés.

Els fets s’han produït aquest dilluns, quan un comboi amb el logotip de l’entitat ha estat interceptat per l’exèrcit israelià poc després de sortir d’un magatzem situat al centre de la Franja de Gaza de per distribuir ajuda entre la població palestina.

El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, també ha traslladat a José Andrés el seu condol per “la pèrdua irreparable patida al seu campament a Gaza”. “World Central Kitchen, com diu José, és una germanor preparada per portar aliment on més es necessita, demostrant valentia i generositat”, ha escrit en un missatge a X.

(Visited 24 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari