El govern espanyol estudia declarar l’emergència a la costa catalana per accelerar la recuperació de les platges

El delegat del govern diu que la campanya d'estiu "no es veurà perjudicada" pel temporal

Reunió del delegat del govern a Catalunya i els subdelegats a Barcelona, Tarragona i Girona per parlar del temporal Nelson

El govern espanyol estudia fer una declaració d’emergència a la costa catalana per accelerar la recuperació de les platges, després que el temporal Nelson que les ha afectat durant el cap de setmana n’hagi deixat diverses d’afectades i sense sorra.

El delegat del govern espanyol a Catalunya, Carlos Prieto, s’ha reunit aquest dimarts amb els subdelegats del govern a Barcelona, Tarragona i Girona i amb els caps de demarcació de costes d’aquestes províncies per avaluar la situació provocada pel temporal.

La declaració d’emergència es podria fer a través d’una resolució de la Secretaria d’Estat del Ministeri de Transició Ecològica i Repte Demogràfic. Prieto ha assegurat que la campanya d’estiu “no es veurà perjudicada” pel temporal.

(Visited 23 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari