Bolaños critica la proposta “electoralista” de referèndum

ERC diu que el que crea conflicte és no deixar votar

El ministre de la Presidència i Justícia, Félix Bolaños, compareix a la Comissió Constitucional del Congrés (Congrés dels Diputats)

La sessió de control del Senat ha estat l’escenari d’un intercanvi de retrets entre el ministre de la Presidència, Félix Bolaños, i la portaveu d’ERC, Sara Bailac, que ha acusat el govern espanyol de no atendre els “grans consensos” de la societat catalana per a la celebració d’un referèndum d’autodeterminació i un finançament singular.

Bolaños ha acusat els republicans de fer propostes “electoralistes” que al seu entendre només suposen tornar al “bucle infinit” de “l’enfrontament” i del “passat”.

Per contra, Bailac ha respost que “el que és un bucle i genera conflicte és retenir Catalunya en contra de la seva voluntat”, i “el que és antic és no deixar votar la ciutadania, com va passar en aquest país durant quatre dècades de dictadura”.

L’enfrontament ha tingut lloc hores després que el president de la Generalitat, Pere Aragonès, hagi presentat les diverses vies per a la celebració del referèndum.

(Visited 30 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari