És Carles Puigdemont el candidat a president de la Generalitat pitjor valorat pels catalans?

No. Hi ha tres candidats que obtenen una valoració encara pitjor que la seva. Són Alejandro Fernández, Carlos Carrizosa i Ignacio Garriga. Puigdemont obté una valoració de 4,1 mentre que el candidat del PP obté un 2,6%, el de Ciutadans, un 2, i el de Vox, un 1,8 segons les dades del primer Baròmetre d’Opinió Política de l’any 2024 del Centre d’Estudis d’Opinió (CEO) de la Generalitat.

El candidat a president de la Generalitat de Junts + Puigdemont per Catalunya a les eleccions al Parlament de Catalunya del proper 12 de maig és pitjor valorat que el d’ERC, Pere Aragonès, (4,9), el del PSC, Salvador Illa, (4,7), i fins i tot que la candidata de la CUP, Laia Estrada, (4,5).

Puigdemont també és pitjor valorat que Jaume Assens (5,5), Oriol Junqueras (5,2), Míriam Nogueras (4,8), Xavier Pellicer (4,7) i Jordi Hereu (4,5).

L’enquesta del CEO demostra que l’ex-president de la Generalitat és rebutjat per la majoria dels catalans i que només se salva de caure per sota del 4 en la valoració dels ciutadans pel suport de la seva gent a JuntsxCat. Entre les persones que no el van votar a ell o al seu partit en anteriors eleccions es queda amb una valoració del 3,7. Els seus el valoren amb un 7,6. Puigdemont forma part del grup de polítics que generen més rebuig entre els catalans juntament amb Fernández, Carrizosa i Garriga.

(Visited 555 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari