Qui encén les xarxes acusant de “timorat” a Puigdemont?

Sergi Sol
Sergi Sol

Un clàssic, el periodista de capçalera d’ERC, Sergi Sol, ha tornat a encendre les xarxes després ficar-se amb l’expresident Carles Puigdemont, a qui ha titllat de “timorat” en un article d’opinió a El Nacional. Sota el títol “Oda al capità timorat”, entre altres coses Sol diu: “És norma al mar que el capità és l’últim d’abandonar el vaixell. No va ser el cas del que va salpar cap a Ítaca. Primer va estavellar el vaixell contra els esculls, per no atrevir-se a reorientar el timó. I quan el vaixell s’enfonsava, va ser el primer a tocar el dos. D’amagatotis. Aquestes i no unes altres són les veritables credencials que es van escriure amb més pena que glòria en l’ocàs de l’1 d’octubre de 2017”.

No cal dir que l’acidesa de la prosa de Sol ha fet saltar en tromba als hooligans de Puigdemont, ofesos pels comentaris. No és la primera vegada que l’articulista encén les xarxes. Les seves opinions, sovint exasperen els juntistes. Un dels primers a saltar ha estat qui va ser delegat del govern de la Generalitat davant la Unió Europea, Gorka Knörr, que deia: “Quan creus que no es pot ser mes poca vergonya, doncs no, el Sergi Sol es capaç de superar-se. I a sobra li pagaran aquest libelos”.

També, entre molts altres, la cantant i excap de gabinet de l’exconsellera de Cultura, Laura Borràs, Montse Castellà, hi posava cullerada: “Les discrepàncies partidistes les puc entendre. La mala baba tòxica ja em costa una miqueta més… Perdoneu però crec que no es pot anar així pel món”.

(Visited 528 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari