Ciutadans impugnarà la candidatura de Puigdemont

Carrizosa ha afirmat que l'expresident català no compleix amb el requisit d'estar empadronat a Catalunya

El líder de Ciutadans, Carlos Carrizosa, atén la premsa a les portes del Parlament (ACN)

Ciutadans ha anunciat la seva decisió d’impugnar la candidatura de l’expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, per a les eleccions autonòmiques del 12 de maig, a causa del seu “padró fictici” a Catalunya. El líder de la formació, Carlos Carrizosa, ha afirmat que Puigdemont no compleix amb el requisit d’estar empadronat a Catalunya, ja que porta set anys fugit, i buscaran impugnar la seva candidatura davant la Junta Electoral i el Tribunal Suprem si és necessari.

Carrizosa també ha denunciat la influència del president del Govern d’Espanya, Pedro Sánchez, i el líder del PSC, Salvador Illa, en la decisió de Puigdemont de presentar-se a les eleccions, en defensa de la llei d’amnistia. A més, ha advertit sobre el retorn de Puigdemont, argumentant que la seva presidència anterior va ser perjudicial per a Catalunya, generant divisió, fugida d’empreses, inestabilitat política i jurídica.

Malgrat les dificultats, Carrizosa es mostra optimista sobre els resultats de Ciutadans en les eleccions, tot i que les enquestes suggereixen la seva possible desaparició del parlament autonòmic. No obstant això, confia a mantenir un grup parlamentari propi amb una candidatura renovada, més jove i afí als principis de la formació taronja.

(Visited 82 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari