26 clubs de futbol de Lleida denuncien que es van falsificar signatures a favor de Soteras

El jutjat número 2 de Sabadell ha aixecat el secret de sumari per investigar els suposats delictes d'administració deslleial, falsedat en document públic i falsedat en document privat

Joan Soteras, president de la Federació Catalana de Futbol (FCF)

En una investigació sobre suposades irregularitats en les eleccions a la Federació Catalana de Futbol, es revela que al voltant de 26 clubs de futbol i futbol sala a Lleida, d’un total de 179 a Catalunya, haurien estat afectats, segons ha informat Diari Segre. Sospiten que les signatures en actes que atorgaven el poder notarial del vot delegat a favor de la candidatura de Joan Soteras van ser falsificades.

El jutjat número 2 de Sabadell ha aixecat el secret de sumari per investigar els suposats delictes d’administració deslleial, falsedat en document públic i falsedat en document privat relacionats amb el procés electoral de febrer del 2023. La jutgessa a càrrec de la causa sospita que Soteras podria haver utilitzat requisits imposats pel Tribunal Català de l’Esport per validar el procés electoral de manera fraudulenta.

A més, es revela que les taules electorals, per primer cop en unes eleccions a la FCF, estaven compostes per treballadors federatius en lloc de juristes, els quals suposadament tenien l’ordre de validar només les actes provinents de la candidatura de Soteras. Diversos clubs afectats han confirmat que les seves signatures van ser falsificades, el que ha portat a una investigació en curs amb implicacions significatives en el món del futbol català.

(Visited 80 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari