Investiguen contractacions irregulars d’actes festius per part de l’Ajuntament de Masdenverge

Un exalcalde, regidors i propietaris de ramaderies i empreses d'espectacles declaren al jutjat per presumpta prevaricació

L'exalcalde de Masdenverge, Álvaro Gisbert

L’exalcalde de Masdenverge (Montsià), Álvaro Gisbert (CiU-PDECat), dos regidors -un dels quals desvinculat actualment del consistori-, un antic treballador i els propietaris d’una ramaderia de bous braus i d’un grup de contractació d’espectacles declaren com a investigats aquest dimecres al Jutjat d’Instrucció número 3 d’Amposta.

La justícia i els Mossos d’Esquadra han posat la lupa sobre diversos casos de presumpta prevaricació en la contractació d’actes de festes al municipi arran de la denúncia de l’anomenada Asociación Anónima contra la Corrupción Local.

Les diligències prèvies de la instrucció investiguen contractacions suposadament irregulars per als actes de les festes de Masdenverge, però alguns dels fets n’han quedat fora perquè havien prescrit.

Segons ha pogut saber l’ACN, després de la denúncia, els Mossos es van personar al consistori per requerir informació a la secretaria municipal, una actuació es va allargar durant un mes. Tot i això, l’alcalde actual de Masdenverge, René Gonel, ha assegurat que no té constància de la investigació.

Aquest dimecres al matí està previst que declarin els sis investigats i el 10 d’abril, diversos testimonis.

(Visited 46 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari