El PP escull Alejandro Fernández com a candidat pel 12-M

Es proposarà l'eurodiputada Dolors Montserrat per ocupar el rol de presidenta del Comitè de Campanya

El candidat del PP a les eleccions del 12-M a Catalunya, Alejandro Fernández (@PPCatalunya)

El PP ha escollit Alejandro Fernández com a candidat per eleccions al Parlament de Catalunya del 12-M. Segons han confirmat fonts del partit, el diputat ha rebut l’aval del Comitè Electoral Autonòmic popular després d’haver obtingut el suport dels principals “actius polítics” del PP català. La designació de Fernández, que ja va ser candidat a les eleccions al Parlament de 2021, se sotmetrà ara a la consideració d’una Junta Directiva Autonòmica que se celebrarà aquest dimecres a Barcelona i a la qual està previst que hi assisteixi el president del partit, Alberto Núñez Feijóo.

“Aclarit el nom del candidat i l’equip de campanya, el PP també procedirà a designar com més aviat millor la resta d’integrants de les candidatures a les quatre províncies. Tot això serà ratificat pel Comitè Electoral Nacional”, apunten fonts de la formació de Feijóo. Des del partit també indiquen que es proposarà l’eurodiputada Dolors Montserrat, que va sonar com a possible candidata a Catalunya, per ocupar el rol de presidenta del Comitè de Campanya.

“El Partit Popular es marca com a objectiu armar una candidatura forta que permeti la recuperació del PP com a formació de referència del constitucionalisme, atès que el PSC ha abandonat aquest marc en convertir-se en crossa imprescindible de l’independentisme”, conclouen des de la formació popular.

(Visited 27 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari