PP i Cs no arriben a un pacte per a concórrer junts al 12-M

Adrián Vázquez plega de la secretaria general del partit taronja

Adrián Vázquez

El PP i Ciutadans no concorreran plegats a les eleccions catalanes del 12-M i europees del 9-J. Les negociacions que han mantingut les cúpules de les dues formacions en els últims dies han culminat sense èxit aquest divendres, abans que expirés el període de què disposen les formacions per presentar-se en coalició a les eleccions del 12-M.

Ciutadans ha emès un comunicat on “lamenta” la “impossibilitat” d’un acord satisfactori fruit de les “tensions internes” i el “soroll extern”. Minuts després, l’eurodiputat i fins avui secretari general de Ciutadans, Adrián Vázquez, ha anunciat que abandona el càrrec “amb caràcter immediat” perquè “siguin altres els qui prenguin les regnes d’ara endavant”.

El PP també ha emès un comunicat on “lamenta” que les converses amb Ciutadans “no hagin fructificat malgrat l’honesta voluntat de les dues direccions”. L’entesa, segons el PP, “no ha estat possible” a causa de “tensions internes”.

“En aquest moment transcendental que viu Espanya, consideràvem oportú plantejar que Cs se sumés a l’única alternativa constitucionalista real al desgovern”, afirma aquest comunicat.

Darrere el que les dues formacions consideren “tensions internes” hi ha declaracions com les del líder de Cs a Catalunya, Carlos Carrizosa, que s’ha oposat a una integració del partit al PP, perquè “seria la fi de Ciutadans”, difon l’ACN.

(Visited 29 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari