BComú confirma el ‘no’ als pressupostos de Collboni

La formació d'Ada Colau retreu als socialistes que no hagin fet cap proposta nova en la darrera reunió

Janet Sanz (BComú) - Foto: ACN, Blanca Blay

BComú ha confirmat aquest dijous que votarà en contra dels pressupostos de l’Ajuntament de Barcelona, després de reunir-se amb el govern del PSC, en la línia votada per les bases del partit el dimarts.

La decisió s’ha pres després que els socialistes convoquessin els comuns a una última reunió en la qual, segons BComú, “no hi ha hagut cap novetat” respecte a les demandes que plantejaven.

“Ni s’han fet propostes relatives a un pacte de mandat ni s’ha parlat de la governabilitat de Barcelona”, apunta el grup municipal d’Ada Colau, que critica “l’immobilisme” del PSC, segons recull l’ACN. Ni Colau ni l’alcalde, Jaume Collboni, han participat en aquesta trobada, afegeix la mateixa informació.

Els comuns han remarcat que ja han estat “molt generosos” i han fet “grans gestos de confiança” cap al PSC, primer fent alcalde Collboni quan no havia guanyat les eleccions i, després, votant a favor de la tramitació inicial dels pressupostos.

Alhora, s’han queixat que, durant aquests mesos, Collboni “ha amenaçat de fer enrere polítiques progressistes com la reserva del 30%, les superilles o la connexió del tramvia per la Diagonal”, i que “s’ha apropat cap a la dreta de Junts, motiu pel qual el PSC no pot exigir un xec en blanc”, difon també l’ACN.

(Visited 43 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari