On troben a faltar Gabriel Rufián?

Gabriel Rufián

A X, on el diputat d’ERC Gabriel Rufián ha destacat com a usuari molt actiu els darrers anys, ara el troben a faltar. Els missatges que pregunten per ell en aquesta xarxa social han estat freqüents els darrers dies, però ja demanaven per ell abans que el seu company de partit i president de la Generalitat, Pere Aragonès, convoqués eleccions anticipades al Parlament de Catalunya.

Rufián encara publica tuits i, de fet, es fa ressò d’alguns d’aquests missatges que pregunten si “finalment s’ha mort”, “on ets?”, i “se’n sap res”. Un altre, menys amable, ha preguntat a la diputada Teresa Jordà “a quina gossera” el tenen guardat. Aquesta allau s’explica, en gran manera, pel desenllaç de la negociació entre Junts i el PSOE sobre la llei d’amnistia.

El diputat d’ERC, que darrerament es limita a fer retuits, ha redifós el darrer cap de setmana un missatge amb què el diputat d’ERC Jordi Orobitg ha afirmat que “Socialistes i converjunts s’han passat la legislatura esmorzant plegats al Parlament”, un que es burla de l’actor Joel Joan per queixar-se que és dur ser català, i un altre que pregunta a Jordi Graupera si no és contradictòria la seva posició de cobrar com a assessor a l’Eurocambra de Clara Ponsatí, eurodiputada de Junts, mentre presenta un altre partit amb l’eurodiputada a les eleccions del 12-M.

(Visited 425 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari