El PSC s’obre a “qualsevol” pacte excepte amb la ultradreta

La número 2 del partit, Lluïsa Moret, rebutja els cordons sanitaris i afirma que "no som sectaris"

Lluïsa Moret

La viceprimera secretària del PSC i número 2 del partit, Lluïsa Moret, ha assegurat aquest dimarts que els socialistes estan oberts a “qualsevol possibilitat” de pactes després de les eleccions del 12-M. “No som sectaris. Només descartem la ultradreta”, ha dit durant una entrevista a RTVE recollida per l’ACN.

Moret ha reivindicat que el seu partit ha demostrat als ajuntaments i a les diputacions que tenen “governs diversos”. “Sempre estem oberts a pactes i acords que posin en primer lloc el que ens uneix i posant al davant els interessos de país”, ha assegurat.

La dirigent ha insistit que el PSC no fa “cordons sanitaris” i que preveu fer “tot el possible” per governar si guanya el 12-M, però ha assenyalat que la seva opció preferent són les forces progressistes, en resposta a si estan disposats a pactar amb el PP.

Pel que fa a la proposta de finançament singular que el govern de la Generalitat presenta aquest mateix dimarts, Moret ha dit que el PSC vol que sigui “el màxim possible” però des d’un “principi de solidaritat” i amb un model “just, transparent i solidari”.

(Visited 31 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari