Mena troba difícil “qualsevol negociació” amb Podem per formar una coalició el 12-M

El partit de Belarra aposta per aliances amb altres forces, però està preparat per concórrer en solitari

Joan Mena, portaveu de Catalunya En Comú, en roda de premsa (ACN)

El portaveu de Catalunya En Comú, Joan Mena, s’ha referit aquest dilluns a la possibilitat de formar una coalició amb Podem de cara a les eleccions catalanes del 12-M i, malgrat no descartar cap possibilitat, ha considerat que les negociacions amb la formació que lidera Ione Belarra són difícils. En aquest sentit, Mena ha advertit que Podem “els últims temps, ha decidit un altre camí” i ha reconegut que el fet de presentar-se per separat a les eleccions europees “dificulta qualsevol negociació en un futur”.

No obstant això, el portaveu dels comuns ha assenyalat que “som un espai on ja participen molts companys de Podem”, i ha considerat que “la unitat de les esquerres és un element fonamental” per la seva formació. De fet, Mena ha fet públic que estan “en converses” amb el partit de Belarra, però ha reconegut que “no li agrada” que estiguin negociant també amb altres forces polítiques com ERC o la CUP.

Paral·lelament, el portaveu de Podem, Pablo Fernández, ha afirmat aquest dilluns que la seva formació aposta per arribar a un acord amb altres forces polítiques per concórrer plegats a les eleccions del 12-M, però també ha dit que està preparada per anar en solitari als comicis. “Des de Podem sempre hem apostat per arribar a acords i poder fer aliances amb altres actors polítics, i en aquest cas no serà una excepció, però estem preparats per a qualsevol escenari“.

(Visited 27 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari