Justícia anuncia que reforçarà la seguretat del personal del CIRE a les presons catalanes

El Govern cita els sindicats per informar de les conclusions de l'informe sobre la mort de la cuinera

Elena, amb Vilagrà i Ubasart

El Departament de Justícia reforçarà de forma immediata la seguretat dels llocs de treball del CIRE a les presons, arran de la mort dimecres passat d’una cuinera del centre de Mas d’Enric a mans d’un intern.

En una reunió amb el comitè d’empresa del CIRE i els familiars de la víctima, Justícia s’ha compromès a implantar en 48 hores tres mesures: presència de personal de vigilància, dispositius d’emergència per als treballadors i reforçar els serveis de cuina amb més personal.

A més, el departament ha convocat els sindicats per aquest dimarts per informar-los de les primeres conclusions de l’informe sobre la mort de la treballadora a la presó del Catllar. La consellera ha dit que no consta cap queixa de la treballadora cap a l’intern.

L’anunci de les noves mesures l’ha fet la consellera de Justícia, Gemma Ubasart, després de la reunió al Palau de la Generalitat del gabinet de crisi. La trobada encapçalada per la vicepresidenta, Laura Vilagrà, el conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, i la consellera Ubasart, i els seus equips respectius arriba després d’una nova jornada de protesta a les presons per l’assassinat d’una cuinera en mans d’un reclús la setmana passada a Mas d’Enric (Tarragonès).

(Visited 38 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari