Quina és l’última polèmica protagonitzada per Ricard Ustrell?

Molts catalans no han entès que l’emissora pública Catalunya Ràdio desplacés a Los Angeles el passat cap de setmana a Ricard Ustrell i al seu equip d’El Matí de Catalunya Ràdio per un seguiment especial de la gala dels Oscar. A molts els sembla una malversació de diners públics, tenint en compte que l’emissora ja té com a corresponsal als Estats Units el Francesc Garriga.

Les queixes han arribat a la CCMA que ha sortit al pas explicant la rellevància que la cerimònia té en el món del cinema i l’excepcionalitat de l’edició, amb tres nominacions catalanes.

Això no obstant, les xarxes socials han bullit amb la polèmica. A part de preguntar-se per què hi ha hagut d’anar l’Ustrell quan ja hi havia el Garriga, els crítics també comenten: “Quines són les despeses extra d’aquesta decisió?”; “qui paga la festa del Ricard i amics?”…

Tampoc s’ha entès que l’operatiu acabés fent el programa especial en una habitació d’un hotel: “O sigui que va a Los Angeles per mirar la televisió i explica què passa des de l’habitació d’un hotel. El mateix ho podia fer jo des de Tòquio”.

Per a més inri, com que el programa es va fer en una habitació d’hotel i de matinada, un client de l’habitació del costat, que no podia dormir pel soroll que feien els del programa, va queixar-se. “Hem de parlar fluixet perquè ens acaba de venir el veí de l’hotel dient que calléssim, que vol dormir”, va acabar confessant Ustrell en directe.

(Visited 4.810 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari