El pres que va matar una cuinera a Mas d’Enric havia estat expedientat per una agressió a un altre reclús

L'home va ser apartat de la cuina temporalment però se li va permetre tornar un cop superada la sanció, segons los sindicats

Presó de Mas d'Enric

El pres que dimecres va matar una cuinera a la presó de Mas d’Enric del Catllar (Tarragonès) havia estat expedientat fa uns mesos per una agressió a un altre reclús, segons han explicat fonts sindicals a l’ACN. Arran d’aquest expedient, l’home va ser apartat de la cuina temporalment però se li va permetre tornar un cop superada la sanció interposada. Altres fonts han explicat a l’ACN que l’home era autoritari i que no hauria d’haver tornat a la cuina després d’aquest fet.

Miquel López, treballador de Mas d’Enric, ha explicat als mitjans que l’intern va ser expedientat per donar “un cop de puny” a un altre reclús. Ha detallat que l’home era “molt treballador” però també “dominant” i no li agradava que li donessin ordres. De fet, ha plantejat que aquest rebuig a ser manat podria ser una de les motivacions del crim.

López ha explicat també que en el moment de l’agressió a la treballadora, la dona estava sola a la cuina perquè no hi ha funcionaris a l’interior d’aquesta dependència. La resta d’interns havien sortit a fumar, segons ha detallat. Ha afegit que va ser llavors quan l’agressor l’hauria portat a una cambra frigorífica, on més tard van trobar els dos cossos.

(Visited 47 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari