El PP busca un acord per incorporar membres de Ciutadans a les seves llistes del 12-M

La idea en cap cas és confeccionar una coalició, i els populars estan a l'espera de l'entesa abans de decidir el cap de llista

El líder de Cs, Carlos Carrizosa, i el del PPC, Alejandro Fernández

El PP busca un acord amb Ciutadans per incorporar alguns dels noms propis de la formació taronja a les seves llistes en les eleccions del 12 de maig. Els populars encara no han confirmat Alejandro Fernández com a cap de cartell, i esperaran a veure com evolucionen aquestes converses que fins ara apuntaven només a les eleccions europees del juny, però que a partir d’aquest dimecres se centren en les catalanes.

L’objectiu del PP, segons fonts de Génova, és integrar membres de Ciutadans a les seves llistes, en cap cas confeccionar una coalició. De fet, el PP concorrerà amb les seves sigles als comicis. Les converses entre les dues formacions estan en mans de la secretària general del PP, Cuca Gamarra, i el secretari general de Ciutadans, Adrián Vázquez.

La idea és aglutinar el vot constitucionalista i contrari a l’amnistia en una marca popular que ara incorpori també el llegat històric de Ciutadans. Segons les mateixes fonts, les converses es troben en una fase inicial, però esperen resultats en qüestió de dies. De moment, asseguren que les relacions són fluides.

(Visited 43 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari