PP i PSOE es tiren al cap a l’Eurocambra el cas Koldo i la investigació a la parella d’Ayuso

El comissari de Pressupost, Johannes Hahn, demana cooperació a les autoritats espanyoles per aclarir els fets

L'eurodiputada popular Dolors Montserrat

PP i PSOE han creuat acusacions de corrupció al Parlament Europeu aquest dimecres durant un debat a la cambra sobre el cas Koldo, que afecta l’ús de fons europeus per a la compra de material sanitari durant la covid-19 i té com a principal investigat Koldo García, exassessor de l’exministre José Luis Ábalos.

Els eurodiputats del PP han denunciat la “corrupció” i les “mentides” del PSOE, mentre els representants socialistes han demanat la dimissió de la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, per la investigació que Hisenda ha obert sobre la seva parella.

A l’inici del debat, el comissari de Pressupost, Johannes Hahn, ha demanat “cooperació” entre les autoritats espanyoles i les europees per “aclarir” els fets. Hahn també ha dit que la Comissió Europea segueix de prop les investigacions sobre el cas Koldo i que esperen els “resultats”, recull l’ACN.

La intervenció de l’eurodiputada popular Dolors Montserrat també s’ha centrat en l’amnistia i en lamentar la mesura de gràcia a l’independentisme. Al seu torn, l’eurodiputat del PSOE Juan Fernando López Aguilar ha criticat que el PP tingui el “desvergonyiment” de portar al Parlament Europeu un debat sobre corrupció amb “el seu historial de sobresous” i “exministres davant la justícia”.

(Visited 24 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari