Per què Pilar Rahola ha criticat el feminisme i les manifestacions del 8-M?

La columnista Pilar Rahola

La columnista i col·laboradora de televisió Pilar Rahola s’ha mostrat crítica amb el moviment feminista arran de les manifestacions que van tenir lloc amb motiu del 8-M, Dia de la Dona. A Barcelona, sota el lema “Dempeus contra les precarietats, les fronteres i els genocidis”, van mobilitzar-se 40.000 persones, segons la Guàrdia Urbana, i els assassinats de dones a Gaza també van ocupar gran part de la manifestació, fet que ha disgustat a Rahola. Segons l’ONU, han estat assassinades 9.000 dones palestines i el 70% dels morts pels atacs d’Israel són dones i infants.

“Si el feminisme no inclou la denúncia contra les violacions, agressions i vexacions massives en la massacre del 7-O, aleshores no és feminisme, és antisemitisme”, ha publicat la columnista independentista a la xarxa social X, afegint un vídeo que reclama l’alliberament de les dones israelianes segrestades per Hamàs. Les paraules de Rahola han suscitat les crítiques de diversos usuaris, que han recordat a la col·laboradora la matança que l’exèrcit d’Israel està duent a terme contra la població civil palestina: “Si el judaisme no inclou la denúncia contra les violacions, agressions i vexacions massives en la massacre d’ençà del 7-O, aleshores no és judaisme, és sionisme”, ha replicat un usuari.

A banda d’aquesta publicació, Rahola s’ha fet ressò d’una altra que criticava les banderes palestines a la manifestació de Tarragona i la imatge d’una dona encaputxada a la pancarta, amb el lema “Fem de la ràbia revolució”. “Manifestació del 8-M a Espanya amb banderes palestines i el dibuix d’un encaputxat en la pancarta. No només no demanen per les israelianes, sinó que vanaglorien el terrorisme palestí. Si no inclou les jueves NO és feminisme, és antisemitisme”, deia la publicació que ha compartit la columnista.

(Visited 208 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari