La Moncloa compta que la Generalitat no podrà aprovar els pressupostos

El govern central confia que ERC negociï els Pressupostos Generals de l'Estat

Congrés dels Diputats

El govern d’Espanya dona per fet que els pressupostos de la Generalitat no tiraran endavant al Parlament de Catalunya per la negativa d’En Comú Podem. Fonts de l’executiu citades per l’ACN esperen que aquest fet no compliqui el suport d’ERC als Pressupostos Generals de l’Estat.

“No creiem que ERC s’aixequi de la taula a Madrid”, assenyalen aquestes fonts, que admeten que el fet que no s’aprovin els pressupostos de la Generalitat “no facilita” l’estabilitat, afegeix la mateixa informació.

El PSOE, segons sostenen, no ha demanat al PSC que faci cap moviment per evitar turbulències a Madrid, perquè “no es pot demanar a ningú que renunciï a la seva posició per acordar amb altres”, recull també l’ACN.

Fonts dels comuns han apuntat des dels passadissos del Congrés que no recularan respecte al projecte del Hard Rock, i recorden que els comptes que ERC ha pactat amb el PSC “no són tan expansius”. Consideren que tindrien una aplicació real de quatre mesos i que no aborden cap de les crisis que hi ha a Catalunya.

(Visited 32 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari