La Moncloa reclama explicacions “urgents” a Ayuso sobre el presumpte frau fiscal de la seva parella

"Més transparència i menys fruita", ha manifestat la ministra i portaveu, Pilar Alegría, sobre la reacció de la presidenta madrilenya

La ministra i portaveu del govern d'Espanya, Pilar Alegría

La portaveu del govern d’Espanya, Pilar Alegría, ha reclamat aquest dimarts a la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, que doni explicacions per la denúncia de la Fiscalia a la seva parella, l’empresari Alberto González Amador, a qui atribueix un suposat delicte de frau fiscal durant els anys 2020 i 2021.

Segons Alegría, és una denúncia “molt greu” i, per tant, és “urgent i necessari que Ayuso doni les màximes explicacions tan aviat com sigui possible”. “Més transparència i menys fruita”, ha demanat en referència a l’excusa que Ayuso va donar quan les càmeres del Congrés la van captar qualificant de “fill de puta” el president del govern, Pedro Sánchez.

Respecte a les declaracions d’Ayuso des de Castelldefels, on la presidenta de la Comunitat de Madrid ha acusat la Moncloa d’estar al darrere de la difusió del cas, Alegría ha retret a Ayuso que sigui molt expansiva quan “insulta” i parla de la resta, però molt reservada quan ha de donar explicacions, recull l’ACN.

(Visited 42 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari