Mas Guix demana el suport dels grups parlamentaris a un model de finançament singular

La consellera d'Economia defensa que és "un clam social" de diferents sectors i celebra que el teixit econòmic i empresarial reclami un nou sistema

La consellera d'Economia i Hisenda de la Generalitat, Natàlia Mas. Foto: ACN, Nico Tomás

La consellera d’Economia i Hisenda de la Generalitat, Natàlia Mas Guix, ha reclamat el suport de tots els grups parlamentaris per concretar un model de finançament singular per a Catalunya. Per a Mas Guix, es tracta d’una “qüestió nuclear” i un “clam social” de diferents sectors.

En una declaració als mitjans, Mas ha celebrat el posicionament d’una vintena d’entitats econòmiques i empresarials a favor d’un canvi del finançament. En aquest sentit, ha remarcat que “la diagnosi és clara” i “compartida àmpliament per la societat”.

“Demanem que existeixi una correspondència entre els serveis públics que gaudeix la ciutadania i els recursos que genera el nostre país, ni més ni menys”, ha reivindicat la consellera, que ha defensat un “enfocament molt diferent” per abordar “40 anys de dèficit fiscal constant”.

Mas Guix ha afirmat que són “els millors pressupostos que pot tenir Catalunya” i ha reiterat que les condicions canviaran “en breu” amb la reactivació de les regles fiscals.

(Visited 26 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari