García-Castellón supervisarà la investigació de la Fiscalia europea pel cas Koldo

El ministeri públic recaba informació sobre delictes de malversació, prevaricació i tràfic d'influències

Seu de la fiscalia europea a Luxemburg

El jutge de l’Audiència Nacional Manuel García-Castellón supervisarà la investigació de la Fiscalia europea pel cas Koldo, segons han confirmat fonts de l’estament judicial.

En concret, el ministeri públic europeu s’interessa pels contractes de mascaretes que la trama hauria pactat, a través de l’empresa Soluciones de Gestión, amb els governs de les Canàries i de les Balears en plena pandèmia de la covid-19 per valor de prop de 16 milions d’euros.

Investiga si hi ha delictes de malversació de fons públics, prevaricació i tràfic d’influències. García-Castellón, el magistrat que instrueix la causa de Tsunami Democràtic que ha derivat en les acusacions per terrorisme a Carles Puigdemont, ha estat designat per torn de repartiment.

(Visited 48 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari