La presència policial dissuadeix els pagesos del Bages de fer una marxa lenta a la C-16

Els Mossos munten un dispositiu especial al Berguedà per garantir la mobilitat

Pagesos a Sallent - Foto: ACN, Laura Busquets

Un grup de pagesos del Bages, pertanyent al moviment Revolta Pagesa, ha decidit desconvocar la marxa lenta que tenia previst fer aquest divendres a la tarda a la C-16 davant la “forta” presència policial a la zona.

Els Mossos d’Esquadra han muntat un dispositiu per garantir la mobilitat de la carretera, que uneix Barcelona amb la Cerdanya, davant la protesta, que estava prevista des de Berga fins a Bagà. La policia catalana hi ha desplegat furgonetes de la Brimo i un helicòpter per sobrevolar la zona.

Un dels portaveus de Revolta Pagesa, Oriol Cantó, ha explicat que també s’han fet enrere perquè hi ha prevista la tornada d’una cinquantena d’autocars amb escolars que han passat la setmana a la Cerdanya. “Volem tenir la ciutadania de la nostra part”, ha afegit. Amb aquesta protesta, els pagesos volien donar suport al tall de Tàrrega i continuar reivindicant més millores pel sector.

(Visited 38 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari