Els pagesos que es concentren a l’A-2 a Tàrrega trien aixecar el tall el dissabte al migdia

Adverteixen que tornaran a mobilitzar-se si les negociacions amb el Govern s'encallen

Pagesos i tractors al tall de l'A-2 a Tàrrega

L’assemblea dels pagesos i ramaders que des de dimarts es concentren a l’A-2 al seu pas per Tàrrega ha decidit aixecar el tall dissabte a les dotze del migdia. Un dels portaveus dels concentrats, Ramon Gomà, ha advertit que si les negociacions amb el Govern de la setmana vinent s’encallen, les “mobilitzacions seguiran perquè la gent vol respostes i un calendari clar”.

Gomà ha afegit que mantenen un dia més l’acció a la via perquè “és important seguir fent pressió” el cap de setmana davant la “situació extrema” que viu el sector. En aquest sentit, ha demanat propostes contra la problemàtica dels conills, que afecta especialment als pagesos d’aquesta zona de Ponent.

(Visited 45 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari