Bolaños diu que el TS només s’ha atribuït la investigació de Tsunami sense “qualificar cap fet com a terrorisme”

"Deixem treballar la investigació, que assumeix el Suprem en les persones aforades", indica

El ministre de la Presidencia, Félix Bolaños, en una atenció als mitjans (ACN)

El ministre de Presidència i Justícia, Félix Bolaños, ha tret pes aquest divendres que la decisió de la sala penal del Tribunal Suprem d’obrir causa penal contra Carles Puigdemont i Ruben Wagensberg per un delicte de terrorisme en el ‘cas Tsunami’.

Segons Bolaños, el que ha fet l’alt tribunal és atribuir-se la competència en la investigació en tant que els dos dirigents polítics mencionats són aforats. “El que no ha fet el TS és qualificar cap fet com a terrorisme, simplement investigarà uns fets que es poden qualificar, com l’auto diu, en diferents delictes”, ha ressaltat Bolaños en una roda de premsa a Palència.

El ministre també ha demanat “deixar treballar” la investigació sobre l’expresident català i el diputat al Parlament.

(Visited 38 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari