Santa Coloma ordena el desallotjament de la resta de l’edifici del carrer Pirineus

Els tècnics han analitzat l'immoble durant tot el dia i han constatat la necessitat de la mesura

Edifici desallotjat a Santa Coloma de Gramanet

L’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet ha ordenat el desallotjament dels onze pisos de l’escala B de l’edifici situat al número 9-11 del carrer Pirineus dos dies després de dictar la mateixa mesura per als dinous pisos de l’escala A per l’aparició d’unes esquerdes que impliquen risc de col·lapse.

Els arquitectes municipals han fet una nova inspecció aquest dijous al matí al bloc i han constatat la necessitat del desallotjament. En conseqüència, l’Ajuntament ha decretat el cessament d’habitabilitat dels onze habitatges i tot l’immoble quedarà buit. Es tracta d’un edifici dels anys 60 que arrossega problemes de conservació i manteniment de fa anys.

(Visited 89 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari