La Moncloa no espera més pròrrogues sobre l’amnistia

La vicepresidenta Montero trallada l'aposta per la "discreció" del govern central i confia en un acord del 7 de març

La ministra d'Hisenda, María Jesús Montero, en una roda de premsa després d'una reunió del Consell de Ministres (La Moncloa)

La vicepresidenta primera del govern espanyol i vicesecretària general del PSOE, María Jesús Montero, ha assegurat que l’executiu de Pedro Sánchez ha de mantenir la “discreció” sobre les negociacions amb Junts per a l’aprovació de la llei d’amnistia, que torna a debatre’s i votar en comissió el 7 de març.

En declaracions als passadissos del Congrés recollides per l’ACN, Montero ha recordat que Junts es recepta també aquesta “discreció” per aconseguir resultats, i que espera que es pugui assolir un acord que eviti haver de buscar fórmules com una nova pròrroga de la comissió.

Després del fiasco de la votació al ple del Congrés del passat 30 de gener, en què la negativa de Junts va tombar el text que defensava el PSOE, la llei va tornar al tràmit de la Comissió de Justícia, que disposava de 15 dies per elaborar un nou dictamen.

La manca d’acord va forçar els socialistes a demanar una pròrroga de 15 dies que expira el 7 de març, un període marcat pel silenci entre les parts sobre l’evolució de les negociacions.

(Visited 24 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari