Activada l’alerta del pla Procicat pels talls de carretera de la pagesia

Hi ha onze vies afectades per les mobilitzacions a Girona i Lleida

L'autopista AP-7 tallada pels tractors a Pontós (ACN)

Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya ha activat l’alerta del Pla territorial de Protecció Civil de Catalunya (Procicat) per les incidències a les vies tallades per les mobilitzacions de la pagesia. Actualment, hi ha onze vies amb talls de circulació que afecten 15 trams a les províncies de Lleida i Girona.

En concret, les vies afectades són l’A-2 a Tàrrega, Soses i Vilagrassa; l’AP-2 a Aitona, la C-14 a Bassella i Ponts; l’N230 a Alfarràs i Pont de Suert, l’N-260 també a Pont de Suert, l’LL12 a Albatàrrec, l’N-240 i l’A-22 a Almacelles; l’AP-7 entre Vilademuls i Borrassà, l’N-II entre Bàscara i Vilamalla i l’N-152 a Puigcerdà. El 112 ha rebut 371 trucades que han generat 296 expedients.

Els Mossos d’Esquadra estan garantint rutes alternatives per evitar que hi hagi vehicles que es quedin aturats a les vies tallades. Tot i això, hi ha vehicles de transport de mercaderies que estan aparcats a l’entrada sud del túnel de Vielha. La Creu Roja, activada per Protecció Civil, s’ha desplaçat fins aquest punt per oferir assistència a les persones i han fet un parell de serveis.

D’altra banda, hi ha també camions aparcats a Puigcerdà, on aquesta nit membres de Protecció Civil i Creu Roja s’hi han desplaçat, però no ha estat necessari que actués.

(Visited 52 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari