Qui demana a Lewandowski, Ter Stegen i De Jong que ajudin a “protegir” el català?

Frenkie de Jong

Rosario Palomino, una coneguda militant independentista que va promoure la Crida Nacional per la República i és membre del Consell de la República, està tan preocupada per la supervivència de la llengua catalana que, a través d’X, ha adreçat missatges a diversos futbolistes internacionals del FC Barcelona perquè el parlin.

El missatge, en realitat, és el mateix i només canvia l’al·lusió al nom i el perfil que cadascun d’ells té en aquesta xarxa social: “Benvolgut @lewy_official Robert Lewandowski, m’encantaria que aprenguessis a parlar català. La llengua catalana està patint un procés de substitució, ajuda’ns a protegir-la. Gràcies a la bestreta!”.

A banda de Robert Lewandowski, han rebut la mateixa petició de Palomino els darreres dies Marc-André ter Stegen, Jules Kounde, Ilkay Gundogan i Frenkie de Jong.

La columnista Pilar Rahola, una de les figures més influents de l’independentisme, s’ha fet ressò de la petició dirigida a De Jong. Es dona la circumstància que el Barça de Joan Laporta, un president amb qui Rahola ha exhibit sintonia, sembla que hagi tornat a mostrar recentment la porta de sortida al futbolista neerlandès, que és jugador blaugrana des del 2019.

(Visited 196 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari