Unes 4.500 persones es manifesten a Barcelona per “aturar el genocidi” a Gaza

La manifestació recorre el passeig de Gràcia en una protesta simultània a 100 localitats d'Espanya

La capçalera de la manifestació en suport a Palestina, recorrent el passeig de Gràcia de Barcelona (Jordi Bataller, ACN)
La capçalera de la manifestació en suport a Palestina, recorrent el passeig de Gràcia de Barcelona (Jordi Bataller, ACN).

Nova manifestació a Barcelona en defensa del poble palestí i per “aturar el genocidi” a Gaza. Unes 4.500 persones –segons la Guàrdia Urbana- han recorregut aquest diumenge el passeig de Gràcia en una protesta simultània al llarg de la jornada a més de 100 localitats d’arreu d’Espanya.

“Després de quatre mesos i mig, seguim aquí perquè la massacre continua a Gaza davant els ulls i la passivitat de tot el món”, ha denunciat Mazeed Khalilia, membre de la Comunitat Palestina a Catalunya. “Ens manifestem perquè és l’única eina de lluita. I seguim reclamant un alto el foc immediat a Gaza i la fi de l’ocupació militar sionista”, ha continuat Khalilia. Els manifestants també han exigit al Govern d’Espanya la fi de la avenda d’armes a Israel.

“És molt preocupant comprovar com el ministre José Manuel Albares va mentir en seu parlamentària i als mitjans dient que s’havia suspès la venda d’armes a Israel”, ha criticat Alys Samson Estapé, membre de la coalició Prou Complicitat amb Israel. “Després s’ha demostrat que Espanya va ser el país que més armes va vendre a Israel al novembre i per valor d’1 milió d’euros”, ha sentenciat Samson Estapé, que ha apostat per “l’embargament militar total” a Israel. “Els estats estan oblidant la seva responsabilitat en aquest genocidi i ignorant el dret internacional més bàsic”, ha apuntat la membre de la coalició Prou Complicitat amb Israel.

(Visited 61 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari