L’inici del curs escolar a Catalunya serà el 9 de setembre

El Departament d'Educació atén les peticions de Consell Escolar i sindicats i endarrereix la previsió fixada per Cambray

Una mestra fent classe a una escola de Girona (ACN)

La consellera d’Educació, Anna Simó, ha comunicat aquest dimecres a la mesa sectorial i al Consell Escolar que l’inici del curs escolar a Catalunya serà el 9 de setembre. D’aquesta forma, el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya endarrereix la data d’inici de curs, com li havien demanat diversos membres del Consell Escolar, que plantejaven un marge de cinc dies per preparar-se, i els sindicats educatius.

El departament sempre havia posat com a condició que el primer dia de curs fos abans de la Diada. L’exconseller Josep González Cambray, però, havia establert que l’inici de curs fos sempre el quart dia laborable.

En una carta dreçada al Consell Escolar, la consellera argumenta que amb aquesta decisió respon a la “demanda de disposar de cinc dies hàbils de setembre per preparar el curs que havien fet arribat molts equips docents i sempre partint de la premissa que no es tornaria a iniciar el curs després de la Diada”.

(Visited 32 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari