La Comissió Europea proposa noves mesures per simplificar les exigències als agricultors per rebre ajudes

Brussel·les s'obre a plantejar canvis a la revisió de la PAC pactada el 2021

La presidenta de la Comissió Europea, Ursula Von der Leyen, durant la seva intervenció al ple d'Estrasburg (Unió Europea)

La Comissió Europea ha proposat aquest dijous noves mesures per simplificar les exigències als agricultors per rebre ajudes, així com la metodologia per a determinats controls per reduir les visites a les explotacions per part de les administracions nacionals, difon l’ACN.

En un avançament de les mesures que plantejarà en la reunió de ministres d’Agricultura de la UE el pròxim dilluns, Brussel·les també ha proposat “aclarir l’ús del concepte de força major i circumstàncies excepcionals” que permet als agricultors incomplir requisits de la Política Agrària Comuna (PAC) sense ser sancionats.

El pla també s’obre a plantejar canvis a la revisió de la PAC pactada el 2021.

(Visited 52 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari