Alberto Núñez Feijóo ‘es torna’ d’esquerres

El president del PP, Alberto Núñez Feijóo, va tenir una relliscada en un míting del partit a Betanzos (la Corunya), en el marc de la recta final de la campanya electoral de les eleccions a Galícia. Durant el seu discurs, Feijóo va fer un comentari sobre els impostos als rics que contradiu la ideologia i el programa del partit que ell mateix presideix, i que tira més cap a la socialdemocràcia.

“El nostre projecte és millorar l’economia, perquè millorant l’economia tindrem diners per finançar els serveis. El nostre projecte no és acabar amb els rics, sinó acabar amb la pobresa. I com més impostos paguin els rics, més podrem acabar amb la pobresa. Això és el que hem de fer, i no el contrari”, va etzibar Feijóo, entre aplaudiments dels assistents a l’acte, entre els quals no hi devia haver molts rics…

(Visited 100 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari