En quina nova batussa mediàtica ressona la mala maror entre ERC i Junts?

Toni Soler

Dos mediàtics historiadors i columnistes independentistes, força influents durant els anys del procés i abans, se les han tingut a X les darreres hores arran del comentari amb al·lusió directa d’un d’ells a l’altre.

Aleix Clarió, exassessor en comunicació de l’expresident català Carles Puigdemont, havia reaccionat a un article publicat a l’Ara per Toni Soler, pal de paller de l’Està passant (TV3) els darrers anys, comentant que “El gir d’ERC és absolut i, per fi, públic: de defensar la independència a titllar el procés de conte de la lletera. Ara l’objectiu és treballar per la reforma plurinacional d’Espanya”, i Agustí Colomines, l’historiador i exdirector de la Fundació CatDem, vinculada a Convergència, ha dit la seva.

Colomines, citant Soler, ha dit d’ell que “escriu la seva fantasia, perquè voldria tornar a viure el contra Pujol millor, com el PSUC dels anys vuitanta enyorava la glòria del contra Franco vivíem millor. Els arguments i els qualificatius corroboren que l’entorn d’Esquerra era conscient que enganyaven”.

“Ja veig que hauré de fer una versió per a nens amb lletra lligada”, ha respost Soler, que ha rebut com a rèplica de Colomines que “No cal… s’entén perfectament el que dius”.

Soler ha tingut una altra reacció menys diplomàtica que aquesta quan ha etzibat a Colomines: “Els que enyoren el Majestic són els barruts com tu. Els que volíeu que l’1 d’octubre fracassés”.

(Visited 383 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari