Els comuns facilitaran la tramitació dels comptes de Collboni, però li donen un ultimàtum

Janet Sanz avisa que si no hi ha pacte de govern d'esquerres, votaran 'no' als pressupostos

    Janet Sanz, portaveu de Barcelona En Comú, en roda de premsa (ACN)

    Barcelona en Comú (BComú) ha anunciat que facilitarà la tramitació del projecte de pressupostos del govern de l’Ajuntament de Barcelona que encapçala el socialista Jaume Collboni. Així ho ha anunciat en roda de premsa la portaveu del grup dels comuns al consistori, Janet Sanz, aquest dilluns, el dia abans que l’executiu municipal porti el pressupost a tramitació en una Comissió Extraordinària d’Economia.

    Sanz ha explicat que facilitaran que se superi aquest primer tràmit, però, com a contrapartida, ha donat a Collboni trenta dies perquè formi un govern de coalició. De fet, la portaveu dels comuns ha recordat que fins a l’arribada del ple del 22 de març, on es votaran els comptes, passarà un mes, i ha manifestat que espera que durant aquest temps que s’arribi a un pacte de govern entre el PSC, BComú i ERC.

    “Si aquí no hi ha pacte de govern, votarem que no. Des de BComú no esperarem més que es faci el pacte de govern d’esquerres”, ha avisat Sanz. Perquè el projecte de pressupostos es pugui tramitar, cal que a la comissió d’aquest dimarts s’aprovi amb majoria simple, és a dir, més vots a favor que en contra. En tot cas, els comptes no es votaran fins al ple de març.

    (Visited 40 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari