Els comuns diuen a Podem que “és el moment de la unitat” després dels resultats a Galícia

Joan Mena afirma que "el 80% dels catalans no entendrien que no s'aprovés la llei d'amnistia"

Joan Mena

Els comuns han convidat Podem a “reflexionar” després dels resultats “clarament dolents per l’esquerra” a Galícia. “És el moment de la unitat”, ha reclamat a la formació de Ione Belarra el portaveu de Catalunya En Comú, Joan Mena. “És desolador que un partit corrupte i clientelar com el PP que destrossa tots els serveis públics, segresta la justícia i menysprea les polítiques socials i mediambientals, continuï guanyant les eleccions a Galícia”, ha valorat Mena.

Mena també ha reconegut que són uns “mals” resultats per Sumar a les eleccions gallegues i ha instat la formació de Yolanda Díaz a “continuar construint un projecte de l’esquerra transformadora”. “Quan aquest projecte estigui fort i consolidat a Galícia, és quan podrem batre la majoria absoluta” dels populars, ha sentenciat Mena. El portaveu dels comuns s’ha mostrat partidari de crear “espais unitaris, perquè estem convençuts que tenim molts punts en comú”, ha dit.

Ni un sol euro al Hard Rock
Sobre els pressupostos de la Generalitat, Mena ha repetit que el Hard Rock és una “línia vermella” i ha demanat que “no hi hagi ni un sol euro” als comptes del govern català per a aquest projecte “per començar a negociar”. “És insostenible des del punt de vista mediambiental, i també des del punt de vista econòmic”, ha comentat afegint que treballaran “perquè aquest projecte s’arxivi, no és un intercanvi de cromos”, ha afegit.

Aprovar l’amnistia
Mena ha parlat també de la llei d’amnistia després que el PSOE hagi demanat quinze dies més per continuar negociant amb Junts. “L’important és que s’aprovi d’una vegada per totes”, ha advertit. “Al més aviat possible i amb el màxim d’acord possible”, ha continuat. Tot i això, s’ha mostrat “convençut” que els dos partits aprofitaran aquestes dues setmanes extra. “Crec que el 80% dels catalans no entendrien que no s’aprovés la llei d’amnistia. Ningú entendria que no ens poséssim d’acord, ve a resoldre un conflicte que porta molt de temps encallat”, ha dit Mena.

(Visited 41 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari