CCOO acusa Coca-Cola d’acomiadar per concentrar activitat a Bulgària

El sindicat rebutja l'ERO, que afecta 294 treballadors a tota Europa, 64 dels quals de la planta de Cobega a Esplugues de Llobregat

Planta de Cobega a Esplugues

CCOO ha denunciat que Coca-Cola acomiadarà 294 treballadors de tota Europa, 64 dels quals de la planta de Cobega a Esplugues de Llobregat, amb l’objectiu de concentrar l’activitat de servei al client en el centre de treball que la multinacional té a Sofia (Bulgària).

El sindicat ha afirmat que aquesta és “la causa única” de la decisió i ha alertat que convocarà les “accions necessàries” per reduir les conseqüències de l’expedient de regulació d’ocupació (ERO) per als treballadors afectats i per al manteniment de llocs de treball. A més, ha assegurat que “no permetrem acomiadaments obligatoris ni la deslocalització dels llocs de treball”.

La xifra d’afectats per la deslocalització és 85 en el conjunt d’Espanya, ja que la companyia també contempla l’acomiadament de 21 treballadors de la planta de Casbega.

Coca-Cola ha adduït motius organitzatius per l’ERO, sobre el qual no s’ha comunicat la data d’inici del període de consultes.

(Visited 67 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari