El Govern d’Espanya no veu un disbarat que s’indulti els independentistes que quedin fora de l’amnistia

El ministre de Transports i Mobilitat Sostenible defensa, però, que la llei de l'oblit penal és la solució "més útil i convenient"

El ministre Óscar Puente

El ministre de Transports i Mobilitat Sostenible, Òscar Puente, no creu que siguin un disbarat les declaracions del conseller de Drets Socials de la Generalitat, Carles Campuzano, segons les quals el govern espanyol concedirà indults als independentistes que quedin excloses de l’amnistia.

Aquest divendres, en la inauguració B-40 entre Olesa i Viladecavalls, Puente ha defensat que s’ha de reconduir a la política el que va passar a Catalunya el 2017 i treure aquesta qüestió dels tribunals.

Segons el ministre, l’amnistia és la solució “més útil, necessària i convenient”, i estalviaria feina a la justícia, que no hauria de continuar amb les causes obertes, recull l’ACN.

Puente, a més, ha apel·lat a la “responsabilitat i al sentit comú” perquè hi hagi un acord sobre l’amnistia, i ha carregat contra el PP, a qui atribueix un “acte d’hipocresia suprem”, perquè, segons ell, intenta negociar per darrere i, en canvi, incendia per davant.

Pel que fa als pressupostos generals de l’Estat, el ministre ha avisat que “no es pot banalitzar amb pròrrogues pressupostàries” perquè es necessiten nous comptes perquè les societats avancin. Puente ha afegit que a Catalunya “falta una reflexió profunda” sobre la pèrdua d’oportunitats que suposaria mantenir certes posicions.

(Visited 43 times, 1 visits today)

avui destaquem

1 comentari a “El Govern d’Espanya no veu un disbarat que s’indulti els independentistes que quedin fora de l’amnistia”

  1. Yo tengo dos multas de radar de aquellos días. Mi estado de agitación me impidió tener sentido de la velocidad, por los hechos ocurridos.
    La amnistía me posibilita pedir la devolución de las tasas/multas pagadas?

    Respon

Feu un comentari