Contra qui s’apunta ara en el front mediàtic de la ‘guerra’ ERC-Junts?

Toni Aira

El repartiment de les crítiques és, en les darreres hores, el motiu de les hostilitats en el front mediàtic on fa anys que se les tenen ERC i Junts.

En aquest degoteig, ara li ha tocat el rebre a l’spin doctor Toni Aira, expert en comunicació política i columnista que va ser dircom del PDECat, per haver dit que “es nota amb una ERC que no pot assumir ni un minut de protagonisme de Junts”.

Dos dels perfils més combatius d’ERC a les xarxes han reaccionat a aquest comentari, fet a RTVE. “Treu-te el plumero“, li ha dit l’exconseller Josep Huguet, un missatge que ha redifós el mediàtic diputat al Congrés Gabriel Rufián.

Per la seva part, el politòleg i assot d’ERC Ramón Cotarelo ha posat en el punt de mira el compte de X Verídic, estrenat el 2023 i dedicat al factchecking, del qual ha dit que és “fet per trols d’ERC per escampar informacions falses i mentides per a blanquejar el govern”.

Per la seva part, fora de l’escenari dels mitjans, el diputat de Junts Francesc de Dalmases ha expressat “solidaritat” amb el diputat d’ERC Josep Maria Jové, encausat per l’1-O, afegint com a retret a ERC que és “tota la que no vàreu tenir amb la presidenta Borràs. Memòria”.

(Visited 694 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari