Pel PP, la llei d’amnistia s’ha de tramitar des de zero

La llei d’amnistia promoguda pel PSOE té el caràcter d’orgànica i, per tant, s’ha d’aprovar al Congrés dels Diputats per majoria absoluta. No va ser aquest el cas, ja que JxCat hi va votar en contra i la llei va ser rebutjada per majoria absoluta. El PP s’agafa a aquesta votació per exigir que la tramitació de la llei ha de començar novament de zero i no s’hi val retornar-la a la comissió de Justícia per tal que els partits continuïn negociant el seu articulat, com ha decidit la presidenta de la Cambra, Francina Armengol.

A parer dels populars, el projecte de llei ha decaigut després de ser desestimat per 171 vots a favor i 179 en contra. En tot cas, se n’hauria de presentar un altre i començar tot el periple parlamentari, amb la qual cosa la seva aprovació i entrada en vigor s’endarreriria unes quantes setmanes…, sempre que JxCat vulgui.

(Visited 25 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari