La llista cívica aprofundeix la divisió a l’ANC

A mesura que s’acosta l’anunciada consulta als associats de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) per decidir si es promou la presentació d’una llista cívica independentista a les pròximes eleccions al Parlament, les tensions van en augment en el si d’aquesta entitat. La setmana passada, un grup de 130 patums de l’ANC –entre les quals hi ha alguns dels fundadors, exsecretaris nacionals i antics càrrecs dirigents– han fet públic un manifest en contra d’aquesta llista cívica.

Entre els signants hi ha noms com Lluís Llach, Miquel Sellarès, Pere Pugès, Jaume Marfany, Jordi Pesarrodona, Blanca Serra, Carles Castellanos o Toni Strubell. En canvi, la sectorial d’Empresaris i Autònoms de l’ANC, una de les més nombroses, s’ha mostrat partidària d’impulsar la llista cívica.

(Visited 55 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari